Advies bij energiesubsidie voor uw woning

Investeringssubsidie Duurzame energie (ISDE)

Er is een nieuwe subsidieregeling voor onder meer warmtepompen en zonneboilers. Ook deze subsidie past in het energiezuiniger maken van uw huis.

Deze voorzieningen zijn ook toepasbaar bij modernere huizen! Hoe beter geïsoleerd, hoe beter er bijvoorbeeld een warmtepomp kan worden toegepast als de cv ketel verouderd is (ouder dan 10-12 jaar). Ook hier geldt dat een goed maatwerkadvies de basis vormt.

image003

Subsidie energiebesparing eigen woning

Is uw huis van voor 1970?

Dan is er goed nieuws voor u! De overheid geeft subsidie als u 2 of meer maatregelen neemt. En u krijgt ook 75% subsidie op het advies. Het is wel slim om maatregelen te nemen op basis van een goed advies, dan bent u er immers zeker van dan u de maatregelen neemt met het beste rendement. Voor het milieu en voor uw portemonnee.

U kunt ook goedkoop geld lenen (Energiebespaarlening) voor het nemen van de maatregelen: 2,2%. Dat is aanzienlijk minder dan een persoonlijke lening.

Wilt u ook subsidie voor uw woning of  een investeringssubsidie duurzame energie aan vragen? De energie- en milieuconsulent adviseert en helpt u met uw aanvraag. Voor meer informatie vul het contactformulier in of bel 06 55 520 257.


* verplicht veld

 

image003

De Energie-milieuconsulent is lid van de coöperatie!