Ondersteuning voor overheden

De heer J.P. van Kempen heeft een ruime ervaring op het brede terrein van Milieu. Hij is direct inzetbaar of het nu gaat om een project over Hondenpoep, het Activiteitenbesluit, het Bodembesluit of het maken van een Handhavingsgprogramma.

Voorlichting & bewustwording

De heer Van Kempen heeft een sterke affiniteit met voorlichting en bewustwording. Vanuit zijn opleiding en ervaring kent hij het belang van een goede analyse van alle actoren en het kiezen van de juiste middelen om die actoren te bereiken. Voorlichting is onder meer van cruciaal belang bij bouw- en infrastructurele projecten. Vooral omdat we nu leven in het tijdperk van de bewuste burger die de weg naar het bezwaar en beroep heeft leren kennen. Het voorkomen van vertraging bij allerlei projecten, maar vooral bouw projecten kan veel ergernis, politiek wantrouwen en kosten besparen.

Ervaring

De heer Van Kempen kan u helpen bij dit belangrijke traject, zowel in de voorbereidingsfase als in de uitvoeringsfase.De heer Van Kempen heeft ook veel ervaring met projecten op het snijvlak van RO en Milieu. Daar waar er veel belangen zijn welke vaak onderling tegenstrijdig zijn, is een goede analyse van groot belang. Dit vormt de kern van de Stad en Milieu benadering, eerst een goede analyse, vervolgens oplossingen generen en zaken op elkaar afstemmen. Als projectleider kan de heer Van Kempen bij dit soort ingewikkelde processen u van dienst zijn. In sommige gevallen kan een externe een project beter begeleiden dan een interne projectleider vanwege zijn grotere distantie!

Tarieven

Het tarief bedraagt € 70,- per uur afhankelijk van de duur van het project. Bij projecten met een langere duur zijn andere tarieven bespreekbaar.